Skivor, oj jävlar!

Med viss försening (mestadels på grund av sen beställning) kom ett gäng CD-skivor idag neddimpande, med just det ljud som CD-skivor som dimper tenderar ha. Ljudet på de små tingesterna är dock inget annat än det Kortalbum som så många kommit att älska (obs.: ren spekulation, även om de som kommit att älska det garanterat är större än vad en kanske skulle kunna tro[sic!]).

Och denna skiva kan bli din! Genom att placera den försvinnande lilla summan 70 kronor kan du placera Anders Hörsells Kortalbum i just ditt CD-ställ. Oj, jävlar! Skaffa en skiva här!

Bilden visar ett serveringsförslag.

Anders Hörsells Kortalbum

Idag släpptes Anders Hörsells EP Kortalbum och kommer inom kort dyka upp på Spotify, Soundcloud och lite varstans. Det är fem starka låtar i gränslandet mellan indie, progg och visa. Från det första förstärkarbruset på det 70-talsdoftande inledningsspåret Skatt tills den akustiska gitarren klingar ut i slutnumret Stjärnorna bjuds vi på låtar som pendlar mellan kampvilja, desperation, leda och vanlig vardag. Hade Nationalteatern varit på fest med Säkert! och Traste Lindéns Kvintett medan Olle Ljungström stod och surade i ett hörn hade det nog inte låtit såhär, men det får vi ju aldrig veta. Kanske hade det det, och det vill en ju inte missa i så fall.

Såhär säger Anders själv om Kortalbum:

”Det känns kul. Det blev helt okej.”

Håll till godo!
Köksbordsinspelningar